Caută

Oboseala si Epuizarea sunt o epidemie.


Zilele acestea am avut o conștientizare puternică pe care am decis să o împărtășesc și cu tine și anume: Oboseala si Epuizarea sunt o epidemie.


Mi-am dat seama că rar trece o zi fară să ajung să vorbesc măcar cu o persoană care să îmi spună din primele minute ca este foarte obosită sau că nu mai are energie și trebuie să tragă de ea pentru a duce la bun sfarșit task-urile zilnice.


😔 Da, din păcate oboseala aceasta a devenit o epidemie, pentru că rar mai vezi câte un om plin de viață, radiant, care muncește 8 ore pe zi, se bucura și creează momente frumoase cu familia, care ține casa lună, are prieteni si iese cu ei, se relaxează, se răsfață, și așa mai departe.


Majoritatea oamenilor zici că au un scurt circuit interior care nu îi lasă să își acceseze energia aceea...pofta de viață.

Unii își aprovizionează dulapul de medicamente cu pastile energizante, altele care susțin funcțiile creierului, sau beau cafele peste cafele și energizante.


Vezi tu, corpul este precum un sistem, și când acesta nu are ce îi trebuie, începe să se deterioreze, performanțele îi scad ... nu ai energie, creșterea în greutate este inevitabilă, concentrarea este este aproape imposibil de susținut pe termen lung.


Adevărul este, din păcate, că dacă un sistem nu funcționează corect, toate funcționează defectuos și de cele mai multe ori asta pleacă de la alimentație.

Probabil, și tu mănânci printe altele și alimente ambalate, cu tot felul de chimicale care dau sistemul endocrin și hormonal peste cap.


Pobabil consumi și alimente cu o listă bogată de ingrediente, cu E-uri, conservanți, fum fals, potențiatori de arome și multe, multe alte chimicale...

😳 În zilele noastre până și produsele de îngrijire personală, de la ruj la șampon, conțin și ele substanțe chimice toxice care ajung și ele prin piele direct în corp.

Este aproape normal să ne simțim lipsiți de vlagă și bolnavicioși, în vremurile astea... Nu mai e ca odinioară când 95% din mâncarea consumată era facut în casa, când mâncam cu toții fructe și legume proaspete sau congelate pentru iarnă, când mama ne încalzea mâncarea pe aragaz sau sobă (nu microunde), când rar consumam chestii procesate, fără nutrienți sau ceva plin de chimicale.

Situația pare destul de sobră și cei mai mulți din noi au ajuns să spună chestii precum:

  • Toți din jurul meu mănâncă și astea sunt vremurile.

  • Nu se mai găsește aproape nimic în supermarket fără adaosuri de chimicale.

  • Ceva simplu, cât mai natural nu prea are gust.


Acesta APROAPE este adevărul timpurilor noastre, pentru că, până la urmă eu sunt exemplul care arată că se poate și altfel. Și mai sunt și alții.


Revenind la subiect, dacă și tu i-ai oferi corpului tău tot el ce are nevoie, te-ai trezi cu energie, în loc să îți fie greu să te dai jos din pat.Ce-a mai simplă soluție pe care eu o recomandVezi tu, suntem meniți să obținem energie din mâncarea noastră care apoi va fi eliberată pe măsură ce avem nevoie de ea.


Dar când nu mănânci alimente proaspete, bogate în nutrienți și nu acorzi atenție mâncatului pentru că vrei să slabești, sau nu ai energie să îți pregătești o masă sănătoasă, vei fi într-un corp jumătate adormit.


Dacă așa îți simți și tu uneori corpul, atunci știi că în profunzime există o problemă.


🍹 Pentru mine există o soluție simplă: SMOOTHIE


Eu îmi încep mereu ziua cu o delicioasă gustare plină de ingrediente naturale, nutrienți, și antioxidanți, care mă ajută în procesul de detoxiere și energizare și ți-o recomand și ție cu mare drag.


Poți alege una din rețetele mele preferate dacă vrei și tu să încerci!


Rețeta 1


150-200 ml apă