top of page

Termeni si Conditii

Ultima actualizare: 25 Octombrie 2018

"S.C. HEALTH LIFE COACHING SRL"

CUI RO 34101824
Nr. De inregistrare J10/125/2015
​Bulevardul Republicii, Nr. 39,
Buzau, jud. Buzau, Romania

 

Acesti Termeni și Condiții ("Termeni", "Termeni și condiții") vă guvernează relația cu site-ul nostru web www.wildfood90.com administrat de S.C. HEALTH LIFE COACHING SRL ("noi", "noi" sau "nostru").

Citiți cu atenție acești Termeni și condiții înainte de a utiliza Serviciile noastre.

Accesul la și utilizarea Serviciile noastre este condiționat de acceptarea și respectarea acestor Termeni si conditii. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau utilizează Serviciile noastre.

Prin accesarea sau folosirea Serviciilor noastre sunteți de acord să respectați acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu nici o parte a termenilor, nu este posibil să accesați Serviciile noastre.

Proprietate Intelectuala


Serviciile și conținutul, caracteristicile și funcționalitatea lor originale sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a companiei și a licențiatorilor acesteia. Serviciul este protejat de dreptul de autor, mărcile comerciale și alte legi ale României și ale țărilor străine. Marcile noastre comerciale si tipul de comert nu pot fi folosite in legatura cu orice produs sau serviciu fara consimtamantul prealabil scris al firmei S.C. HEALTH LIFE COACHING SRL.

 

Legături către alte site-uri web


Serviciul nostru poate conține linkuri către site-uri Web ale unor terțe părți sau servicii care nu sunt deținute sau controlate de către S.C. HEALTH LIFE COACHING SRL.

 

S.C. HEALTH LIFE COACHING SRL nu are niciun control și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor web ale unor terțe părți. Recunoașteți și sunteți de acord că S.C. HEALTH LIFE COACHING SRL nu va fi răspunzător, direct sau indirect, pentru niciun prejudiciu sau pierdere cauzată sau presupusă a fi provocată de sau în legătură cu utilizarea sau dependența de astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri web sau servicii.

 

Vă recomandăm cu insistență să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri sau servicii ale unor terțe părți pe care le vizitați.​

 

Incheierea accesului

 

Va putem incheia sau suspenda imediat accesul, fără notificare prealabilă sau răspundere, din orice motiv, inclusiv fără limitare dacă se încalcă Termenii si conditiile.

 

La terminare, dreptul dvs. de a utiliza Serviciul va înceta imediat.​

 

Limitare a răspunderii


În niciun caz, S.C. HEALTH LIFE COACHING SRL, nici directorii, angajații, partenerii, agenții, furnizorii sau afiliații săi nu vor fi răspunzători pentru nicio daună indirectă, incidentală, specială, consecventă sau punitivă, inclusiv, fără limitare, pierderea profitului, , sau alte pierderi intangibile care rezultă din (i) accesul la sau utilizarea sau incapacitatea de a accesa sau de a folosi Serviciul; (ii) orice comportament sau conținut al oricărei terțe părți în cadrul Serviciului; (iii) orice conținut obținut din Serviciu; și (iv) accesul, utilizarea sau modificarea neautorizată a transmisiilor sau a conținutului dvs., indiferent dacă se bazează pe garanție, contract, delictuală (inclusiv neglijență) sau orice altă teorie legală, indiferent dacă am fost informați sau nu despre posibilitatea unor astfel de daune, dacă se constată că o remediere prezentată în acest document a eșuat din scopul său esențial.

Act de renunțare


Utilizarea de către dvs. a Serviciului este pe raspunderea proprie. Serviciul este furnizat pe baza "în timp ce este" și ca "DISPONIBIL". Serviciul este furnizat fără garanții de orice natură, expres sau implicit, incluzând, dar fără a se limita la garanțiile implicite de vandabilitate, adecvare pentru un anumit scop, non-încălcare sau performanță.

S.C. HEALTH LIFE COACHING SRL, filialele sale, filialele și licențiatorii săi nu garantează că a) Serviciul va funcționa neîntrerupt, securizat sau disponibil în orice moment sau locație; b) orice erori sau defecte vor fi corectate; c) serviciul nu conține viruși sau alte componente dăunătoare; sau d) rezultatele utilizării Serviciului vor îndeplini cerințele dumneavoastră.​

 

Legea care se aplică


Acești Termeni si conditii sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legislația României, fără a ține seama de dispozițiile sale privind conflictul de legi.

 

Eșecul nostru de a aplica orice drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerat o renunțare la aceste drepturi. Dacă o prevedere a acestor Termeni este considerată nevalabilă sau inaplicabilă de către o instanță, restul prevederilor acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord între noi cu privire la Serviciul nostru și înlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le putem avea între noi cu privire la Serviciu.​

 

Schimbări


Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a modifica sau înlocui acesti Termeni în orice moment. Dacă o revizuire este necesara, vom încerca să furnizăm o notificare cu cel puțin 30 de zile înainte de intrarea în vigoare a oricărui nou termen. Ceea ce constituie o schimbare materială va fi determinat la discreția noastră.

Continuând să accesați sau să utilizați Serviciul nostru după intrarea în vigoare a acestor revizuiri, sunteți de acord să respectați termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, nu mai utilizați Serviciul.​

 

Contacteaza-ne


Dacă aveți întrebări cu privire la acești Termeni si conditii, vă rugăm să ne contactați.

bottom of page