top of page
Caută

Cum să nu te mai refugiezi în farfurie și sa slăbești



Salutare!



Suntem în plină vară și... A venit din nou perioada aceea din an când reorganizezi dulapul de îmbrăcăminte. Îți treci mâna din nou nostalgică peste rochițele preferate, atât de frumoase, care, cândva erau mărimea potrivită pentru tine. În minte îți trec acum succesiv imagini cu seri de vară în care erai plină de energie, purtai rochițe vaporoase, transparente cu bretele subțiri și râdeai mult. Sau dimineți răcoroase de toamnă când o rochița mulată, de tricot, te învelea cu căldură și te susținea să-ți porți curajos feminitatea, arăți bine, te simți bine, ești indestructibilă și seducătoare, gândea latura ta vulnerabilă când se privea în oglindă, înainte să pleci la muncă. Oftezi, decizi sa mai păstrezi o perioadă rochițele, poate totuși mai găsești o dietă care ți se potrivește și slăbești, astfel vei ajunge să le porti din nou. Cum ar fi ca, după ce îți atingi un obiectiv mare la muncă, la care ai lucrat destul de mult timp, nu ai mai simți că cea mai bună metodă de sărbătorit este să ajungi acasă, să fii “tu cu tine” să pregătești în bucătărie o farfurie plină cu sortimente de mâncare pe care le adori și cu gura deja plină să te indrepți spre canapea, în living, să te instalezi în fața televizorului? ( în tot acest timp îți spui că meriți și tu să te răsfeți puțin, că tot așa ai lucrat pe brânci la acest proiect 3 luni și în sfârșit s-a materializat). Cum ar fi ca scenariul să fie altul, tu, fugi acasă faci un duș, îmbraci rapid rochița ta neagră, scurtă cu bretele subțiri, și în 40 de minute după ce s-a încheiat programul la muncă ești la terasa preferată cu prietenii să sărbătorești. Nu-i așa că suna bine? Cu siguranță acesta este mindsetul potrivit, îți este familiar, așa ai fi făcut, nu demult, dar acum faci o glumă cum că “ai îmbătrânit” - te-ai maturizat, cine mai are nevoie de ieșiri epuizabile până târziu în noapte, cu prietenii? Înfuleci tot ce ai pregătit în farfurie, dai next la următorul episod al unui serial mediocru, te simți cam plină, și ești cu gândul la ceva dulce. Alungi gândul cu dulcele, pentru 10 minute, 20, și gândul ca nu oricând ai o asemenea reușită îți justifică un “numai de data asta, totuși merit, azi sărbătoresc” . gândul acela câștiga și deja cu zâmbetul pâna la urechi savurezi ce a mai rămas în cutia de înghețată de seara trecuta. Îți spui, în gând că mâine la micul dejun o să bei doar o cafea, și o să fugi la muncă.

Dacă te regăsești in scenariul de mai sus, sau poate ceva asemanator, te invit la o provocare: https://www.wildfood90.com/reset . Nu te costă nimic, hai, schimbă puțin rutina asta fals confortabilă formată din satisfacții false si de scurtă durată, complet nesănătoase! Gândește-te la asta ca un experiment. Why not, durează doar 14 zile?! Înscrie-te absolut gratuit in programul WILDFIT14 DAY RESET schimba măcar pentru 14 zile ceva în modul tău de viață. Nu trebuie să schimbi ce mănânci, nu trebuie să renunți la niciun aliment sau să cumperi unele speciale. Ai așteptat suficient, de ce să nu experimentezi o schimbare, și, dacă alegi calea WildFit, îți promit că foarte curând rochițele tale iubite, nu vor mai ocupa loc în dulap, degeaba. Este foarte simplu:


>> Vei învăța care sunt cele 6 tipuri de foame și le vei rezolva alături de mine pe toate.

>> Vei învăța să fii conștientă de discuțiile tale interioare. >> Vei învăța cum să depășești stadiul de răsplată cu mâncare. >> Vei lucra cu emoțiile, obiceiurile, tiparele și traumele din copilările legate de mâncare. Și eu am luptat toată viața cu kilogramele în plus, cu probleme de imunitate, lipsă de energie. Am fost exclus și batjocorit. Mâncam foarte mult emoțional, compulsiv, cantități mari de mâncare apoi eram foarte supărat pe mine, mă certam și ma simțeam dezamăgit, fără ajutor și incapabil să am grijă de mine. Cel mai mult am cântărit 125 kg la 1,95 m, cam mult, nu? Dar, am reușit, AM DEVENIT LIBER fată de mâncare și am învățat cum să scap de foamea emoțională fără voință. În 2017 am descoperit un stil de viață care-mi promitea aceasta libertate. Am descoperit WildFit.


Poți să-l descoperi si înțelege și tu, e gratuit și e un succes, mai ai ceva timp să te înscrii dacă vrei să participi și tu.



Programul include:


>> Training video pe platforma WildFit >> 6 sesiuni live de Coaching cu mine, Radu Sofronea >> Comunitate WildFit privată pe Facebook >> Înregistrări ale tuturor sesiunilor de Coaching P.s: eu am înțeles că funcționează, iar asta îmi dă curaj să ți promit și ție că funcționează, că nu e vorba de mâncare sau abțineri absurde, eforturi inumane care o dată încheiate le vrei sărbătorite fix cu acea farfurie plina cu mâncare în fața televizorului. Înscrie-te și lasă-ma să ți arăt un alt stil de viață, cel la care visezi dar nu știi de unde și când să începi să-l aplici. 👉 https://www.wildfood90.com/reset



42 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page