Caută

Cei 9 Piloni de care trebuie sa tii cont cand vrei sa slabestiIn loc de inceput... sa trecem la actiune!


Nu maine, peste doua luni sau peste cinci ani, ci azi. A venit momentul sa stai fata in fata cu... TINE, sa-ti acorzi importanta 100% si sa inviti schimbarea sa-si faca loc in viata ta - in relatia cu mancarea si in relatia cu tine insati.


Tocmai de aceea astazi ti-am pregatit o lista cu 9 piloni care sa te ajute sa abordezi acest proces de slabit altfel:


1. Mancarea este prietenul tau.


Asta, pentru ca te tine in viata, iti da energie, forta, si chiar sanatate.


Dar nu te baza pe acest prieten ca sa-ti rezolve problemele! Nu el este cel de care ai nevoie atunci cand te certi cu partenerul pentru ca nu vrea sa te duca la film sau sa-ti ofere o seara romantica.


2. Nu da vina pe mancare ca te-ai ingrasat!


Nu este nici vina ta.


Schimbarea pe care trebuie sa o faci in acest caz nu este legata doar de dieta sau de exercitii fizice, ci in primul rand de... sufletul si de psihicul tau.


Orice schimbare corporala trebuie sa fie intotdeauna precedata de o schimbare la nivel psihic.


Asta, pentru ca orice provocare nutritionala, insemnand chiar si cateva kilograme in plus, ascunde un mesaj despre tine, despre ce e in sufletul tau, despre lucruri pe care le-ai dat uitarii, despre nemultumiri, trairi, vise, dorinte, sperante!


Nu fugi de acest mesaj!


Incearca sa-l intelegi si sa inveti lectia de viata care-ti este data.


3. Kilogramele in plus sunt un mesaj pretios. Pentru ca iti atrag atentia ca trebuie sa faci schimbare in alte zone ale vietii.


Poate trebuie sa inveti sa (te) iubesti mai mult, sa te vindeci de o boala care se apropie, sa iesi sau sa intri intr-o relatie, sa-ti schimbi locul de munca, sa-ti gasesti menirea, sa ierti, sa ai mai mult curaj sau mai multa compasiune.


Apoi, dupa ce vei rezolva aceste lectii ale vietii, vei reusi sa scapi si de aceste kilograme pe care, de fapt, le urasti.


4. Mancarea nu este doar mancare.


Mancarea este hrana pentru suflet asa cum sunt si plimbarile in natura, meditatiile, dansul etc..


Atunci cand mananci ceva sanatos din iubire fata de propria persoana, cand mananci constient si te bucuri de binele pe care ti-l faci, atunci mancarea nu mai este doar mancare.


5. Da-ti voie sa simti emotii!


Chiar daca te-ai ascuns in spatele unor masti, pentru a fi iubita si acceptata in copilarie, si ai invatat sa nu-ti exprimi/ simti emotiile, a venit momentul sa-ti spui ca esti adult si ca e dreptul tau, din nastere, sa fii unica si autentica.


Nu mai bloca fluxul natural al emotiilor! Simte-le! Asta inseamna sa fii viu!


6. Hraneste-te cum te indeamna sufletul si corpul, nu mintea.


Mintea este o unealta foarte folositoare pentru om dar trebuie sa avem mare grija daca aceasta preia conducerea pentru ca ea cauta doar confortul psihic.


Daca v