top of page
Caută

5 Motive incredibil de destepte de ce să lucrezi cu un coach pentru a slabi

Actualizată în: 14 apr. 2021



Când dorești să slăbești, există câteva greșeli pe care trebuie pur și simplu să le eviți.



Dar există unul care este clar: fără ca cineva să te țină responsabil și consecvent, este prea ușor să renunți.


Astăzi, voi împărtăși cu tine de ce ai nevoie de un coach de partea ta și de ce asta a fost poate, piesa de puzzle care îți lipsea.


De ce este atât de greu să te ții de o schimbare alimentară.


Câte diete ai putea spune că ai încercat până acum? 5 ... 10 ... mai mult? Prin întrebarea asta nu vreau sa te simți prost sau vinovată, ci doar vreau să demonstrez ceva: dietele sunt ușor de început, dar sunt extrem de greu de ținut.


Iată de ce!


Gândește-te la ultima ta dietă. În primele câteva săptămâni ești cât de cât ok pentru că motivația ta este la apogeu. Pare chiar ușor. Pregătirea unei salate, renunțarea la prăjiturii și sportul la 6 dimineața, nu ar putea merge mai bine de atât.


Dar apoi ... DACĂ ajungi în săptămânile patru și cinci, lucrurile devin grele...


Pregatirea unei salate începe să se simtă precum o corvoadă. Începi poate să spui lucruri de genul: „O mușcătură de tort nu rănește niciodată pe nimeni”, “Merit, am fost cuminte atea zile”,”Doar azi și de mâine revin pe calea cea dreaptă”. A, da, și acum când faci sport parcă te târâi acolo!


Pe măsură ce timpul trece, motivația ta scade și scade până când „Puf!” s-a dus. Și atunci lucrurile se transformă din rău în și mai rău. Și fără ca motivația să te împingă, ceea ce simțea ușor poate la început este acum imposibil de greu.


Și pentru majoritatea oamenilor, planul de rezervă este să reactiveze voința și să tragă și mai tare de ei. „Nu renunț, trag cu dinții de mine dacă e nevoie!”, Poate spui tu. Și da, puterea voinței funcționează din nou pentru o perioadă de timp, dar la un moment dat trasul asta de tine devine atat de greu, te consumă de atat de multă energe și necesită atat, și atât, de mult efort din partea ta încât totul devine o corvoadă... Iar pentru că nu ai pe nimeni acolo pentru a te menține și motiva ce urmeaza?


Ai ghicit!

Este timpul să arunci prosopul.


De fapt, indiferent dacă reușești sau nu, te poți rezuma la această întrebare:

„Când ești gata să arunci prosopul, cine este acolo să-l dea înapoi?”


Din păcate, pentru majoritatea oamenilor, răspund că nu este nimeni. De aceea, studiile arată că lipsa de sprijin este o barieră serioasă în calea succesului. Ce vreau să zic prin asta este că a venit timpul ca cineva să te îndrume și să te motiveze!



Doamne ferește, eu nu zic prin asta că în WildFit eu motivez oamenii să stea înfometați, sau îi încurajez să se țină de niste “diete” care să îi subnutrească sau alte nebunii din astea. In WildFit vei gasi o combinație unică de nutriție, coaching și psihologie astfel încât să te țină o viață, și fără gram de voință sau chin.


Iar pentru asta după cum ai văzut, nu poți singură!


5 Motive pentru care te-ar ajuta un Coach să îți recâștigi sănatatea și corpul dorit


1.) Ai mai încercat singură.


Dacă începi orice dietă fără sprijin, urci pe un munte cu o mână legată la spate.

…Poți să o faci? Sigur, probabil mulți oameni reușesc.

... Nu ar fi totuși mai ușor dacă ai avea pe cineva care să îți elibereze și cealaltă mână și care să te sprijine ori de câte ori ai nevoie? Absolut!


Lasă-mă să spun asta. Am lucrat cu mii de persoane și știu că a avea un coach lângă tine face diferența.


Mulți încearcă să facă drumul ăsta singuri - de multe, multe ori înainte. Doar dacă ar conștientiza că merg cu o mană legată la spate atunci ar descoperi că lucrând cu un coach ar fi ca și când ar avea pe cineva care să le spună scurtăturile, care să îi vegheze, să îi încurajeze și să îi învețe să își folosească ambele mâini.


Spune-mi, cine este acolo să creadă în tine și să-i pese cu adevărat dacă reușești?


2.) Ai nevoie zilnic să faci ceva către scopul tău și să urmarești asta


Iată problema cu majoritatea programelor de dietă și fitness. Îți oferă antrenamente, planuri de masă și îți vând abonament lunar la aplicație. DAR, ceea ce le lipsește este cea mai importantă piesă - asistență și responsabilitate.


Gândește-te la asta așa. Chiar ai nevoie de un alt plan de masă sau rutină de antrenament de acest fel?


Dacă vrei acest lucru, ești la o singură căutare distanță. Accesează Google sau YouTube și vei găsi sute de diete și milioane de exerciții.


Un lucru este sigur, ceea ce ai cu adevărat nevoie este de cineva care să te ajute să îți asumi angajamente, să se asigure că le urmezi și ești consecventă. Pentru că fără responsabilitate, este prea ușor să renunți.


Cine este acolo pentru a te asigura că îți respecți angajamentele?


3.) Știi ce ar trebui să faci, dar totuși nu pui în aplicare.


„Știu ce să fac, dar nu o fac. De ce?"


Ți-a trecut vreodată prin minte această întrebare? Pariez că da, iar dacă te întrebi de ce nu pui în aplicare îți voi da eu răspunsul: frică.


Frica de eșec, frica de succes și frica de disconfort te împiedică să faci lucrurile pe care știi că ar trebui să le faci. Ne petrecem întreaga viață evitând frica și disconfortul și ne întrebăm de ce nu vedem niciodată succesul.


• Este greu să mănanci sănatos chiar dacă știi că sănătatea ta depinde de asta.

• Este greu să îți confrunți emoțiile și le eviți cu mâncare.

• Schimbarea este grea.


Uite care-i treaba. Dacă ar exista un secret magic, ți l-aș da. Din păcate, nu există. Dar ceea ce pot face este să promit că a avea pe cineva care să fie lângă tine în fiecare moment dificil, face totul mult, mult mai ușor. Cu un coach și cu zeci de colegi alături nu trebuie să faci acest lucru singură.


Gândește-te, cine este lângă tine când lucrezi prin frică și disconfort?


4.) Ai nevoie de cineva care să te îndrume catre o alimementație corectă.


Este greu să ții pasul cu dietele care sunt în trend.


• Ar trebui să mănânci sau să tai carbohidrați?

• Ar trebui să sar peste mese sau să țin post negru?

• Ce zici de grăsimi ... toată lumea mai spune că ne fac rău? Sau că sunt bune, de când cu moda dietei keto?


Iată adevarul. Aproape toate dietele te pot ajuta să slabești măcar câteva kilograme, cu o singură excepție ... trebuie să te ții de ea și uneori să îți dorești să plătești slabitul cu sănătatea.


Dar problema este că nu te vei ține niciodată de ea, dacă tragi de tine să mănânci salate, și ție îți plouă în gură când vezi o savarină, și simți ca dieta te deprivează de la placerile vieții, atunci nu e prea ușor.


Dacă încerci să urmezi o dietă și nu te poți vedea urmând-o și peste cinci ani, este sortit eșecului.


În WildFit eu te ajut să elimini toată nebunia și confuzia, vom face schimbări ușoare de la o săptămână la alta, te voi ajuta să scapi de dependențele alimentare de orice fel, astfel încât să schimbi relatia de iubire pe care o ai cu mancarea într-una care să îți servească. Iar totul este facut să fie ușor și natural astfel încât să știi că te poți ține.


Spune-mi cine te ajută cu un plan corect care chiar să funcționeze, care să te ajute să eliberezi kilogamele în plus și care să te ajute să ai grijă de sănătatea ta dându-i corpului ce are nevoie?


5.) Ai nevoie să sapi adânc.


Dacă singurul lucru pe care îl schimbi este doar mâncarea pe care o consumi, doar asta se va schimba. Iar pentru că tu, pe dinăuntru rămâi aceeași, cu aceleași obiceiuri, pofte, convingeri legate de mâncare și așa mai departe, la un momendat acestea vor prelua controlul iar schimbările alimentare pe care le făcuseși cu câteva săptamani în urmă se duc pe apa sâmbetei.


Da, schimbările pe un singur plan, înseamnă întotdeauna rezultate temporare. Dar scopul este o schimbare permanentă. Dar, pentru a face acest lucru, prima dată nu trebuie să îți faci griji cu privire la ceea ce poți sau nu poți mânca, și să te concentrezi pe schimbarea mentalității, psihologiei și obiceiurilor în jurul mâncării. Iar asta e al naibii de greu singură.


Mai ales când mâncarea este soluția ta la stres, plictiseală și anxietate. Atunci când mănânci să te simți mai bine, sau mâncarea este un refugiu, să schimbi ceea ce mănânci nu rezolvă DE CE mănânci în primul rând.


Tratează cauza, nu simptomele.” – Ai mai auzit de îndemnul acesta?

Dietele alimentare tratează doar ceea ce este la suprafață, dar mâncarea este doar simptomul unei probleme mai profunde. Remediază cauza principală și simptomele dispar.


Cine te ajută să sapi mai adânc și să ajungi la motivele pentru care mănânci?


De ce să alegi să lucrezi cu un mine?


În Procarea WildFit 90 (în care te poți inscrie și tu să testezi gratuit 2 săptămâni) lucrăm în paralel la partea psihologică, cât și la cea alimentară, și vor exista sesiuni săptămânale în care să lucrăm live. Nu mai spun că în acest program mai exista incă 2 oameni minunați: Mihaela Băcanu (Expertă Journaling, Coach Feminitate și sexualitate) și Diana Sava (Autor si Facilitator WildFood90).


În plus vei începe să te simți cu adevarat bine în pielea ta, să te apreciezi și să fi mult mai încrezatoare. Iar faptul că vei slăbi fără să mai apelezi niciodată la voință când va veni vorba de mâncare, crede-mă, merită.


Schimbările pe care le au oamenii în WildFit, sunt schimbări care țin o viață, pentru că te transforma PE TINE ca om în primul rând. Noi nu vom face doar schimbări alimentare ca să ajungi să arunci prosopul atunci când adevărata tu preia controlul.


În încheiere vreau să îți spun atât:


Alege să urci muntele cu ambele mâini libere!




298 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page