top of page
Caută

Ce este coachingul WildFit si cum te poate ajuta acesta sa iti schimbi pentru totdeauna relatia cu m

Actualizată în: 4 nov. 2019


Ai observat ca sunt domenii din viata ta in care oricat de mult te straduiesti sa gasesti solutii, parca ceva nu se leaga, simti ca iti lipseste o piesa de puzzle? Merge totul struna pana la un punct, iar apoi apare un blocaj pe care dureaza foarte mult sa il depasesti, iar apoi apare altul si altul, iar tu devii tot mai descumpanita? Uneori atat in viata personala sau in cea profesionala ne lovim de blocaje care ne impiedica sa inaintam, ne diminueaza motivatia si ne taie din elan, iar in astfel de momente dificile, e important sa stim ca putem apela la cineva care a trecut prin ceea ce trecem noi, a depasit cu succes acel impas si stie cum sa ne ghideze sa atingem succesul.

Ce este coachingul?

Este foarte popular ca in ziua de astazi sa ai un coach, citim articole si carti despre acest lucru, auzim aceasta informatie in discursuri motivationale si totusi suntem sceptice. Cred ca cel putin o data ti-ai pus intrebarea „De ce as avea eu nevoie de un coach?”, nu-i asa?

Un coach este o persoana cu o certificare intr-un domeniu specific, care are ca si scop sa te ajute sa iti imbunatatesti performanta si care se concentreaza constant pe a te mentine in prezent – „aici si acum” – in loc sa te lase sa ratacesti in trecut sau viitor. Exista zeci de arii in care coachingul se poate aplica, iar menirea unui coach este sa iti faciliteze invatarea. Este o mare diferenta intre a invata pe cineva, si a il ajuta sa invete, iar un coach ajuta oamenii sa isi imbunatateasca performanta, ajutandu-i sa invete.

Asa cum spune si John Whitmore in cartea Coaching pentru performanta – „Coachingul reprezinta deblocarea potentialului unei persoane, pentru a ii maximiza performanta. Inseamna a ii ajuta sa invete, mai degraba decat a ii invata.”

Desi in mod traditional coachingul a fost asociat sportului (deoarece fiecare atlet de top are un coach), in ultimii ani coachingul a devenit aplicabil in fiecare domeniu, fie ca vorbim despre afaceri, sport, sanatate, sau orice alt aspect al vietii.

Coachingul este un parteneriat intre coach si client. Coachul isi ajuta clientul sa isi atinga performantele si sa produca rezultatele pe care clientul si le doreste in viata personala si profesionala. Clientul are siguranta ca prin coaching invata cum sa devina cea mai buna versiune a lui, sa invete si sa se dezvolte in ariile pe care si le doreste.

Esenta coachingului este:

  • Sa te ajute sa iti atingi potentialul maxim, si sa mergi in directia potrivita pentru a avea succes

  • Sa te sustina sa devii persoana care iti doresti sa devii

  • Sa te ajute sa ai constientizari si sa te indrume sa iei decizii care te conduc catre schimbari pozitive

Coachingul WildFit

Unul din motivele pentru care suntem pasionati de coachingul WildFit este faptul ca prin acest timp de coaching ajutam oamenii sa fie responsabili pentru ei insisi si sa devina liberi. Cum facem acest lucru? Te imputernicim pentru ca tu sa preiei controlul si responsabilitatea asupra propriei tale vieti si sa scapi de orice fel de adictii, sa te eliberezi.

Te ajutam sa inveti cum sa iti schimbi modul in care privesti mancarea, sa tii cont de conversatiile ce se intampla in mintea ta inainte de a incepe sa mananci, cand mananci si dupa ce mananci, cum sa iti detoxifici corpul, care alimente sunt sanatoase pentru tine si care nu sunt, cand sa mananci anumite alimente, care sunt cele mai mari minciuni ale Industiei Alimentare si cum acestea ne fac sa ne imbolnavim pe capete, cum sa mananci in sezoanele Wildfit, etc., iar prin toate aceste procese prin care vei trece, vei avea parte de constientizari masive, care iti vor schimba felul in care privesti mancarea pentru totdeauna.

Acest nou mod de a te alimenta te va invata sa devii mai responsabila, sa iti planifici mesele in avans, sa fii prezenta si constienta atunci cand mananci si sa ai mai multa grija de tine, iar toate aceste schimbari in bine vor impacta treptat si celelalte arii ale vietii tale. Cei mai multi din clientii nostri ne transmit ca dupa finalizarea programului WildFit ajung sa aibe constientizari si in alte domenii ale vietii lor, si faptul ca se simt mult mai bine, sunt mai sanatosi, mai plini de energie, cu mai multa claritate in gandire, ii ajuta sa actioneze intr-un mod diferit decat o faceau inainte, iar succesul lor creste atat in viata personala cat si in cea profesionala.

WildFit este un program excelent prin care vei invata cum sa iti antrenezi creierul pentru a nu iti mai dori alimentele care nu sunt sanatoase pentru tine, si pentru a incepe sa iti doresti alimentele care te hranesc cu adevarat si care iti dau energie. Iar modul perfect prin care poti invata toate aceste lucruri revolutionare este cu ajutorul unui coach certificat care va fi alaturi de tine la fiecare pas, sa te indrume, sa iti explice, sa te ajute sa intelegi ce se afla in spatele alegerilor tale alimentare, si cum sa poti depasi blocajele, pentru a iti atinge potentialul maxim. Coachul nostru certificat WildFit, Radu Sofronea, este un om minunat, cu simt al umorului si priza la public, care te va ghida in aceasta noua calatorie de vindecare a corpului tau. Cu o experienta de 1,5 ani de coaching WildFit, Radu stie exact ce intrebari sa iti puna pentru a te ajuta sa ajungi la constientizarile de care ai nevoie, pentru a reusi sa rupi barierele care te tin pe loc de atat de mult timp.

De ce am nevoie de coaching si nu doar de un simplu curs cumparat de pe internet?

Si aceasta este o intrebare pe care o primim des, iar raspunsul este unul cat se poate de onest si simplu. Fiecare dintre noi avem nevoie de experienta si ghidare, pentru a reusi sa facem schimbari semnificative in viata noastra.

Stiai ca 90% din oamenii care achizitioneaza cursuri online le abandoneaza? Nu este suficient sa cumparam un curs de pe internet, sa ne uitam la videouri sau sa citim materiale, avem nevoie ca cineva sa ne ghideze in aceasta calatorie experientiala, sa ne ajute sa ne descoperim pe noi insine, sa vedem cum putem personaliza acel program, sa il facem al nostru, sa simtim beneficiile maxime pe care el il poate produce asupra vietii noastre. Coachul ofera aceasta parte de ghidaj, aceasta indrumare atat de esentiala, si fara de care cu siguranta nu am avea rezultatele pe care ni le dorim.

Partea cea mai frumoasa din programul WildFit, dupa parerea mea, este ca aceasta calatorie experientiala se face alaturi de alti oameni care au pe primul loc aceeasi valoare ca si tine, sanatatea. Numim aceste grupuri de participanti Triburi, iar triburile, asa cum stim, sunt grupuri de oameni conectati unii la ceilalti, conectati cu un lider, conectati la o idee. Acesti membri ai tribului pasesc alaturi de tine in acest nou taram necunoscut si invata in rand cu tine, isi impartasesc experientele, durerile, bucuriile in acest grup, in care toata lumea se simte in siguranta. Daca la inceputul programului oamenii nu se cunosc si poate le este greu sa se deschida sa isi spuna problemele, acest lucru se estompeaza de la o sedinta la alta, intrucat cu totii isi dau seama ca lupta in aceeasi directie, si incep sa se sustina reciproc, sa se incurajeze, iar pana la finalizarea cursului, ajung sa lege prietenii frumoase cu membrii tribului din care fac parte. Feedback-ul tuturor participatilor WildFit la finalul programului este ca cel mai mare regret al lor este ca nu vor mai avea parte de sesiunile de coaching de grup, deoarece grupul i-a ajutat enorm in aceasta calatorie de descoperire si crestere.

Credem cu tarie in acest proverb african: „Daca vrei sa ajungi repede, mergi singur. Daca vrei sa ajungi departe, mergeti impreuna”. Suntem fiinte sociale si avem nevoie de conexiune, avem nevoia de apartenenta la un grup in care sa ne simtim intelesi, acceptati, sustinuti, deoarece aceasta sustinere e cea care ne da forta sa mergem inainte in momentele in care ne este greu. Iar WildFit iti ofera aceasta comunitate, in care tu sa te simti in siguranta, in largul tau, unde vei avea sustinerea, incurajarea, ghidarea de care ai nevoie.

Daca tot ce ai parcurs in acest articol ti-a starnit curiozitatea si vrei sa afli mai multe despre ce presupune programul WildFit, te invit sa te inscrii AICI la programul gratuit de 7 zile, prin care vei invata cum sa iti intelegi si controlezi foamea emotionala, iar daca simti ca acesta ti se potriveste, te asteptam sa te inscrii in programul mare de 90 de zile, in care vei avea parte de ghidarea coachului nostru, Radu Sofronea, si de sustinerea unui trib de oameni care urmeaza aceeasi cale cu tine.

Live Free!


53 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page