top of page
Caută

Cum sa obtii o hidratare optima si sa iti redobandesti sanatatea, folosind apa Kangen

Actualizată în: 4 nov. 2019


Ti s-a intamplat sa bei multa apa si sa nu simti ca te saturi, sa nu te simti hidratata? Eu am patit acest lucru foarte des inainte sa renunt la a mai cumpara apa plata din comert si am optat pentru un filtru de apa. Viata mea s-a imbunatatit considerabil, ma simt mult mai bine, digestia mi s-a imbunatatit, tenul meu e mai luminos, i-am gasit multe intrebuintari in casa, si, inca un bonus, reusesc sa nu mai produc atat de mult deseu asa cum faceam cand cumparam apa din comert si apoi aruncam flacoanele de plastic.

Ramai cu mine sa iti povestesc despre apa care iti va schimba viata, deoarece are atat de multe intrebuintari, la care nu m-as fi gandit niciodata.

Ce este apa Kangen?

Termenul Kangen vine din limba japoneza si inseamna “Reintoarcere la origini”. Apa Kangen este rezultatul tehnologiei japoneze inovatoare Enagic. Dispozitivele nu doar filtreaza apa, dar ii si pot imbunatati proprietatile, datorita sistemului de electroliza. Ionizatoarele Enagic pastreaza mineralele benefice din apa (Calciu, Potasiu, Magneziu si Sodiu), spre deosebire de alte sisteme de filtrare care le elimina. Apa Kangen este o apa curata, proaspata, cu un gust minunat care ne ajuta sa obtinem o stare de sanatate optima.

Care sunt beneficiile acestui tip de apa?

  • este ALCALINA si contribuie la mentinerea unui nivel de pH optim in sange, cu o valoare apropiata de 7,365 (usor alcalin).

  • este un ANTIOXIDANT puternic, iar consumul a 1,5 litri de apa Kangen este echivalent cu consumul a: 38 morcovi sau 516 mere sau 756 banane.

  • este MICROSTRUCTURATA – structura sa moleculara are un efect puternic asupra capacitatii apei de a hidrata celulele, de a transporta substantele nutritive, de a elimina reziduurile, de a sustine procesele metabolice si de a sustine comunicarea celulara.

Apa Kangen si nivelurile sale de pH

Sistemul de electroliza transforma apa de la robinet in 7 tipuri diferite de apa cu utilizari diferite, cum ar fi: pregatirea mancarii (chiar si cea a bebelusilor), eliminarea petelor si a pesticidelor, curatarea vaselor, baut, ingrijirea plantelor, frumusete, ingrijirea animalelor de companie, curatenie si igiena.

Toate aceste tipuri de apa sunt foarte utile pentru intreaga familie si sunt potabile intre nivelurile de pH 7.0-9.5, iar tu poti seta aparatul in functie de ce tip de apa doresti sa consumi.

Haide sa vedem care sunt aceste tipuri de apa si la ce le putem folosi:

1. Apa alcalina Kangen pH8.5 – 9.0 – 9.5 – perfecta pentru baut si gatit in mod sanatos, potrivita pentru:

  • Baut – pentru o hidratare optima

  • Cafele si infuzii – intensifica gustul, vei avea nevoie de o cantitate mai mica de cafea sau ceai

  • Prepararea legumelor – le imbunatateste aroma si vei avea nevoie de mai putine condiment

  • Plantele din casa ta – le stimuleaza germinarea si le imbunatateste dezvoltarea

2. Apa neutra pH 7.0 – apa potabila, curata si fara clor, potrivita pentru baut si recomandata pentru:

  • Prepararea piureurilor si a laptelui pentru bebelusi

  • Administrarea medicamentelor sau a vitaminelor

3. Apa beauty pH 4.0 – 6.0 – Nu este potabila! – este o apa cu aciditate usoara si astringenta, perfecta pentru:

  • Curatarea fetei – tonifica si curata pielea. De asemenea e recomandata dupa barbierit

  • Ingrijirea animalelor de companiei – se pulverizeaza inainte de pieptanare si animalul tau de companie va avea blana mai moale si mai stralucitoare

  • Curatarea geamurilor si a oglinzilor

4. Apa superacida pH 2.5 – Nu este potabila! – este o apa foarte acida, ideala pentru igiena, dezinfectare si curatare profesionala si o putem utiliza dupa cum urmeaza:

  • Igiena bucala – clatire pentru dezinfectare sau disconfort

  • Curatenie si dezinfectie – o putem folosi pentru dezinfectarea mainilor, a periutelor de dinti, a cutitelor, tocatoarelor, e ideala pentru igienizarea bucatariei si a baii

  • Piciorul sportivului si ciuperca unghiei – tinem picioarele la inmuiat in aceasta apa timp de 15-20 minute

  • Disconfort in gat (iritatie) – se face gargara cu aceasta apa pentru a inlatura senzatia de disconfort in gat

5. Apa superalcalina pH 11.5 – Nu este potabila! – este perfecta pentru capacitatile ei de curatare, avand proprietati de dizolvare si conductivitate, fiind recomandata pentru:

  • Indepartarea grasimilor – un bun degresant de ulei, efficient pentru curatarea plitelor, cuptoarelor, veselei

  • Curatarea fructelor si legumelor de bacterii, pesticide si alte chimicale

  • Indepartarea petelor de cafea, soia, ulei

  • Igienizarea toaleta

  • Arsuri solare – pe zona afectata se aplica o compresa imbibata in apa si se lasa sa se usuce.

Am sa fiu onesta cu tine, inainte sa aflu de Apa Kangen, nu stiam ca aceste tipuri de apa s-ar putea obtine acasa, si cu atat mai putin nu stiam cate intrebuintari pot avea, iar totul e atat de simplu si comod.

De ce sa alegi apa Kangen

Apa Kangen este produsa cu ajutorul unui dispozitiv medical dezvoltat in Japonia in urma cu 45 de ani.

Studiile clinic realizate in peste 30 de ani au demonstrat ca apa Kangen ajuta la indepartarea radicalilor liberi din organism, precum si la reactivarea celulelor, inclusv a ADN-ului, intareste sistemul imunitar si sporeste puterea de autovindecare a organismului.

In multe tari ale lumii (Franta, Mexic, Germania, Japonia), apa Kangen este considerata “apa miraculoasa”, fiind recunoscuta pentru proprietatile sale curative si eficienta demonstrata impotriva oricarei boli.

Apa Kangen, datorita sistemului sau puternic de electroliza, produce hidrogen activ, o componenta care joaca un rol foarte important in sanatatea noastra. Aceasta apa este alcalina, antioxidanta si microstructurata, incarcata cu molecule de hidrogen activ, intarziind procesul de imbatranire, hidratand mai bine corpul, imbunatatind sistemul imunitar, reducand stresul oxidativ, fiind antialergica, antiinflamatoare, sigura si bogata in minerale.

WildFit sustine consumul de 6-8 pahare de apa pe zi, intrucat hidratarea e cruciala pentru buna functionare a corpului. Un corp deshidratat va transmite mereu semnale de foame, nu va reusi sa se detoxifice si nu va putea da randament pe termen lung. Impreuna cu o alimentatie sanatoasa, a te hidrata cu o apa alcalina reprezinta, in opinia mea, cele mai bune lucruri ce le poti face pentru corpul tau.

Te incurajez cu drag sa incerci si tu acest tip de apa, pentru ca nu vei avea nimic de pierdut. Cel mai frumos lucru este ca poti testa acest aparat in propria casa timp de 3 luni, pentru a te bucura de efectele benefice ale apei Kangen, fara sa trebuiasca sa iti iei vreun angajament sa achizitionezi mai apoi aparatul.

Daca esti interesata sa afli mai multe detalii, te invit sa ne contactezi.


359 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page