top of page
Caută

Alcalinizeaza-ti corpul

Actualizată în: 4 nov. 2019


“Nicio boala, inclusiv cancerul, nu poate exista intr-un mediu alcalin.” – Dr. Otto Warburg (Castigator al premiului Nobel)

Poate ai auzit adesea aceasta fraza, dar este cat se poate de adevarata. Tot Dr. Otto Warburg ne spune si ca bolile se dezvolta in organisme cu un pH mult prea acid, iar cancerul creste in tesuturi acide lipsite de oxigen.


Ce este apa alcalina? Este o apa bogata in hidrogen molecular, plina de antioxidanti, este o apa ionizata care neutralizeaza radicalii liberi ce cauzeaza stresul oxidativ, factorul determinant al bolilor cum ar fi cancerul.

Apa de la robinet are in general pH-ul 7, care este unul neutru, pe cand apa alcalina are pH-ul peste 8. Apa alcalina contine calciu, magneziu, sodiu si potasiu, minerale care aduc beneficii corpului. Aceasta apa poate reduce semnificativ aciditatea corpului, poate fi un adjuvant in tratamentul diabetului, al cancerului, si poate imbunatati sanatatea oaselor. Baile in apa alcalina, au efecte benefice pentru piele, hidratand-o si reducand afectiuni ale pielii cum ar fi dermatitele sau iritatiile.

Apa alcalina sustine procesul de detoxifiere al organismului, ajutandu-ne sa ne simtim mai usori, mai activi, mai energizati. Imbunatateste functia rinichilor in procesul lor de eliminare a toxinelor din organism, cum ar fi mercurul sau metalele grele.

Un studiu corean realizat pe sobolani arata ca apa alcalina poate reduce nivelul de zahar din sange si poate reduce nivelul crescut de colesterol, care e adeseori asociat cu diabetul. Un alt studiu arata ca apa alcalina poate imbunatati vascozitatea sangelui pentru pacientii cu diabet, lucru care le va imbunatati sanatatea.

Aceasta apa este un antioxidant puternic, ajuta in lupta impotriva stresului oxidativ, cauzat de radicalii liberi si de metalele grele cum sunt metilmercurul, litiul, etc.

Apa cu minerale alcaline ajuta foarte mult persoanele care sufera de reflux gastro-esofagian (o afectiune caracterizata prin secretia excesiva de acid gastric) si imbunatateste intreaga digestie.

Te incurajez sa alegi sa consumi minim 2 litri de apa pe zi, si nu orice fel de apa, ci o apa curata, cu pH alcalin, care sa iti ajute corpul sa functioneze la putere maxima, care sa iti redea energia si care sa iti ajute organele sa elimine tot ceea ce nu le e de folos.

Alege sanatatea.

Live free!


94 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page