Caută

Echipa noastra

Actualizată în: 4 nov. 2019


Bun venit din nou pe blogul nostru! Astazi dorim sa iti prezentam componenta echipei noastre: cele 3 persoane optimiste si pline de energie, ce se ascund in spatele numelui WildFood90.

Radu SOFRONEA

WildFit Coach

In anul 2016 am inceput propriul drum spre dezvoltare personala, iar toti mentorii pe care i-am urmat imi spuneau ca trebuie sa am grija in primul rand de sanatatea mea si sa o fac sa devina o prioritate.

Toata viata am fost gras, obez. In toata perioada scolii eram cel mai inalt din clasa si cel mai gras, si in ciuda tuturor eforturilor pe care le-am depus, nu am reusit sa slabesc. Am incercat diferite diete si am apelat si la un nutritionist. Planul alimentar primit de la nutritionist a avut cele mai bune rezultate, cat timp m-a tinut vointa, iar cand aceasta a disparut, cu ea a disparut si efectul eforturilor mele, si am pus la loc toata greutatea. Cel mai mult am cantarit 125 kg, avand inaltimea 1,95 m, deci eram destul de masiv.

De la un mentor la altul am ajuns pe platforma Mindvalley, iar acolo am urmarit un Masterclass tinut de Eric Edmeades, ce m-a convins instant sa ma inscriu la cursul lui, iar pe 5 Februarie 2018 am inceput challenge-ul.

In urma challenge-ului am reusit sa imi schimb total relatia cu mancarea, toate dulciurile si mancarurile nesanatoase pur si simplu le-am scos din categoria “mancare”, iar creierul meu nu le mai doreste. Am un corp sanatos, energie fara zahar sau cafea, dorm foarte bine si profund, iar pe langa toate aceste beneficii, am slabit peste 14 kg si ma mentin fara probleme in “Living WildFit”.

Lucrul care imi aduce cea mai mare bucurie este sa ajut oamenii, iar prin programul WildFood90 am reusit sa imi indeplinesc acest vis, sa ajut oamenii sa se vindece de diverse boli si sa isi schimbe radical mentalitatea fata de mancare si obiceiurile alimentare.

Live Free!

Diana Elena SAVA

Specialist Marketing

In primul rand trebuie sa iti doresti schimbari, nu exista o strategie sau o reteta prin care poti obtine o anumita viata, un anumit job, un anumit rezultat, tine mai mult de oportunitati. In ceea ce ma priveste, soarta m-a purtat de la facultatea de Cibernetica la un master in Marketing, dupa care am ajuns in multe alte poiecte online (acest tip de marketing fiind pasiunea mea).

In ceea ce priveste WildFit, nu am aplicat o anumita strategie in a face parte din acest proiect minunat, nici macar nu aveam sanatatea in top valori, nici experi