top of page
Caută

Echipa noastra

Actualizată în: 4 nov. 2019


Bun venit din nou pe blogul nostru! Astazi dorim sa iti prezentam componenta echipei noastre: cele 3 persoane optimiste si pline de energie, ce se ascund in spatele numelui WildFood90.

Radu SOFRONEA

WildFit Coach

In anul 2016 am inceput propriul drum spre dezvoltare personala, iar toti mentorii pe care i-am urmat imi spuneau ca trebuie sa am grija in primul rand de sanatatea mea si sa o fac sa devina o prioritate.

Toata viata am fost gras, obez. In toata perioada scolii eram cel mai inalt din clasa si cel mai gras, si in ciuda tuturor eforturilor pe care le-am depus, nu am reusit sa slabesc. Am incercat diferite diete si am apelat si la un nutritionist. Planul alimentar primit de la nutritionist a avut cele mai bune rezultate, cat timp m-a tinut vointa, iar cand aceasta a disparut, cu ea a disparut si efectul eforturilor mele, si am pus la loc toata greutatea. Cel mai mult am cantarit 125 kg, avand inaltimea 1,95 m, deci eram destul de masiv.

De la un mentor la altul am ajuns pe platforma Mindvalley, iar acolo am urmarit un Masterclass tinut de Eric Edmeades, ce m-a convins instant sa ma inscriu la cursul lui, iar pe 5 Februarie 2018 am inceput challenge-ul.

In urma challenge-ului am reusit sa imi schimb total relatia cu mancarea, toate dulciurile si mancarurile nesanatoase pur si simplu le-am scos din categoria “mancare”, iar creierul meu nu le mai doreste. Am un corp sanatos, energie fara zahar sau cafea, dorm foarte bine si profund, iar pe langa toate aceste beneficii, am slabit peste 14 kg si ma mentin fara probleme in “Living WildFit”.

Lucrul care imi aduce cea mai mare bucurie este sa ajut oamenii, iar prin programul WildFood90 am reusit sa imi indeplinesc acest vis, sa ajut oamenii sa se vindece de diverse boli si sa isi schimbe radical mentalitatea fata de mancare si obiceiurile alimentare.

Live Free!

Diana Elena SAVA

Specialist Marketing

In primul rand trebuie sa iti doresti schimbari, nu exista o strategie sau o reteta prin care poti obtine o anumita viata, un anumit job, un anumit rezultat, tine mai mult de oportunitati. In ceea ce ma priveste, soarta m-a purtat de la facultatea de Cibernetica la un master in Marketing, dupa care am ajuns in multe alte poiecte online (acest tip de marketing fiind pasiunea mea).

In ceea ce priveste WildFit, nu am aplicat o anumita strategie in a face parte din acest proiect minunat, nici macar nu aveam sanatatea in top valori, nici experienta in promovarea cursurilor online, doar s-a intamplat sa ma angajez in orasul natal pe un post de specialist marketing intr-o firma care vindea utilaje de contructii si sa dau peste un super sef si un coleg extraordinar, Radu.

Acesta lucra in firma familiei sale, era Director Executiv. Firma mergea foarte bine, showroom-uri, magazin online in top 5 pe tara in nisa sa si asa am ajuns sa lucram impreuna. Am invatat si am facut schimbari (fiecare in ritmul sau) in acesti 2 ani cat am fost colegi incat lucrurile nu puteau merge decat in sus.

Radu a reusit sa isi gasesca misiunea in viata si usor, usor am aderat si eu la ea. El a renuntat la jobul in care investise atat de multe si a luat-o de la zero pe un drum complet nou si nesigur, la jumatate de an l-am urmat si eu. Consider ca a fost important sa am incredere in mine, sa nu imi fie frica sa risc si sa am incredere ca WildFood90 aduce un plus valoare oamenilor si o libertate fata de mancare la care nici macar nu viseaza.

In final vreau sa iti multumesc pentru ca ai dorit sa afli mai multe despre mine si despre persoanele care stau in spatele brand-ului WildFood90 si sa iti dau un sfat super valoros: Live Free!

Marilena CRISTEA

Specialist Social Media

Specializarea mea este Psihologia, am lucrat in domeniul Resurselor Umane peste 9 ani, jumatate din timp intr-o fabrica de productie si cealalta jumatate intr-o firma de consultanta in resurse umane si training.

Din toata activitatea mea, cel mai mult mi-a facut placere sa interactionez cu oamenii, sa ii ajut, sa ii indrum, sa gasesc o rezolvare pentru problemele lor. Am aflat de programul Wildfit, sustinut de Eric Edmeades, in luna decembrie a anului 2018, si in luna Februarie 2019 am inceput challenge-ul care mi-a schimbat viata.

Inainte de a incepe acest program m-am confruntat cu multe probleme de sanatate pe care multi medici au incercat fara succes sa mi le trateze. Rezultatele din urma challenge-ului au fost si continua sa fie excelente, deoarece mi-am modificat complet stilul de alimentatie si relatia cu mancarea.

Impactul Wildfit a fost atat de puternic pentru mine, incat am decis sa ma implic si sa ajut si alti oameni sa isi schimbe stilul de alimentatie, sa ii incurajez si sustin, sa discut cu ei despre greutatile pe care le intampina. Cand i-am cunoscut pe Radu si Diana si mi-au povestit despre WildFood90 (parte din conceptul international Wildfit), am acceptat fara nicio retinere sa incep colaborarea cu ei, pentru ca simt ca aceasta este directia spre care vreau sa ma indrept in viata: a putea ajuta si alti oameni sa isi redobandeasca sanatatea si a face un bine celor din jurul meu.

Cred ca fiecare din noi putem alege sa facem o schimbare in noi insine si apoi in lumea ce ne inconjoara, puterea este in mainile noastre.

Live Free!


64 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page