top of page
Caută

Ce este WildFood 90?

Actualizată în: 4 nov. 2019


Cred ca intrebarea mai corecta ar fi „Cine este WildFood90?”. :)

WildFood 90 suntem noi, Radu, Diana si Marilena, o echipa de 3 oameni dedicati schimbarii mentalitatii oamenilor cu privire la stilul de alimentatie, care mai apoi le va schimba definitiv viata in bine.

WildFood 90 a inceput cu Radu, fondatorul companiei, care in Februarie 2018 a facut un pas ce i-a schimbat traseul si calitatea vietii din bine in excelent. Cum a facut acest lucru? S-a inscris in programul

WildFit 90, un program conceput de Eric Edmeades, o minte stralucita ce a gasit secretul ce functioneaza cu adevarat, pentru a avea corpul sanatos si plin de vitalitate la care speram cu totii.

Dupa ce a obtinut rezultate semnificative in primul rand la nivel psihic, devenind dintr-o persoana ce nu se putea abtine de nici un fel de la dulciuri, intr-una care trece pe langa ele fara macar sa le bage in seama, slabind 14 kilograme si dobandind energie si sanatate, Radu a decis sa ajute si alti oameni sa isi imbunatateasca sanatatea, sa scape de kilogramele in plus si sa isi schimbe complet stilul de alimentatie, astfel a urmat cursul pentru a deveni Coach Certificat Wildfit. In acest fel, Radu schimba vietile oamenilor invatandu-i conceptele cheie Wildfit, si pune pasiune in tot ceea ce face, pentru a isi ajuta cursantii sa atinga rezultatele pe care si le propun.

Care e secretul din spatele programului Wildfit90?

WildFit 90 este un un stil de viata ce combina perfect psihologia si nutritie.

Psihologia alimentatiei se refera la o investigatie in detaliu in legatura cu motivele pentru care oamenii mananca. Bineinteles, mancam pentru ca ne este foame, dar lucrurile sunt mult mai complexe decat atat. Cand incepem sa intelegem cu adevarat ce anume ne determina sa mancam, care sunt motivele pentru care avem anumite pofte pentru alimente specifice, mancate in momente specifice, atunci putem incepe sa cream schimbari pe termen lung.

Al doilea punct esential este Nutritia. Una din valorile noastre principale este ca sanatatea noastra este mult mai mult influentata de consumul a suficiente alimente sanatoase, decat de eliminarea alimentelor care ne fac rau. Dietele ne cer sa numaram caloriile, sa avem grija ce cantitate de mancare mancam sau ne forteaza sa facem sport pentru a pierde din greutate, dar WildFood 90 are un alt punct de vedere. Noi cunoastem aceasta informatie valoroasa: daca mancam suficiente alimente sanatoase, avem o mai mare flexibilitate in comportamentul si in psihologia noastra alimentara.

Dietele si puterea vointei

Ce trebuie sa iti spunem din start este ca WildFit 90 nu este o dieta, ci un stil de viata, care nu se bazeaza pe controlul alimentatiei prin puterea vointei, iar mai jos vei afla de ce.

De fiecare data cand cineva incearca sa isi controleze comportamentul legat de alimentatie prin puterea vointei, persoana respectiva va trebui sa aleaga constant “nu mananc aceasta mancare acum!”, iar la un moment dat, dupa multe repetitii, acea parte din creier care ia deciziile referitoare la mancare se va razvrati. Am vazut cu totii care e impactul acestor razvratiri, oamenii se intorc la stilul anterior de alimentatie, dar de foarte multe ori, situatia devine mult mai dificila decat era inaintea inceperii dietei. De ce se intampla acest lucru? Deoarece marea majoritate a oamenilor se hranesc cu cantitati foarte mari de mancare, dar cu toate acestea nu ii dau corpului necesarul de nutrienti de care acesta are nevoie.

Dietele le cer oamenilor sa isi numere caloriile si sa reduca semnificativ cantitatea de mancare pe care o consuma, scazandu-le astfel si mai mult cantitatea de nutrienti ingerata. Un astfel de comportament, focusat pe deprivare alimentara, determina corpul uman sa isi activeze sistemul de supravietuire, care va spune “mananca orice acum, trebuie sa supravietuim”.

Motivul pentru care WildFit 90 este atat de eficient este faptul ca se bazeaza pe informatii nutritionale extraodinare, care te vor surprinde si, mai mult decat atat, modul in care acest program este structurat iti va schimba fiziologia si mentalitatea, pentru a putea face schimbari permanente.

Ne bucuram ca esti alaturi de noi, ca ti-am starnit curiozitatea, si te invitam sa citesti mai multe despre programul nostru aici, si sa descoperi cum poti sa iti schimbi relatia pe care o ai cu mancarea pentru totdeauna.


82 afișări1 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page