top of page

Living WildFit 

Comunitatea exclusiva a absolventilor programului Wildfit 90.

mananca-wildfit.jpg

Living WildFit

Mananca zilnic sanatos. Prospera frumos.

Ca absolvent al provocarii WildFit de 90 de zile, stii cat e de important sa faci focus pe sanatate timp de 90 de zile, dar cum porti forma din asta un obicei pe termen lung?

Cum te asiguri ca faci alegerile cu adevarat sanatoase la petrecerile de aniversare, de la birou sau in momentele stresante din viata ta?

Programul Living WildFit este un stil de viata ce i-a nastere in urma experientei WildFit 90 si te ajuta sa traiesti aceasta experienta in orice moment.

Mai mult decat un simplu abonament la un program de nutritie.

Living WildFit e despre cum sa ne imbunatatim INTREAGA viata.

wf-membership-sales_img-collage_02-1000p

Pe langa o sursa continua de retete noi, Living WildFit este destinatia ta pentru workshop-uri de dezvoltare personala, o comunitate de suport in care se poarta discutii profunde despre a fi parinte, relatii sanatoase si bineinteles, cum sa mancam si sa traim pe calea WildFit.

Sunteti pregatiti de sanatate in fiecare pare a vietii voastre? Asta e calea.

wf-membership-sales_01-live-monthly-work

Workshop-uri Lunare Live

In fiecare luna veti avea acces exclusiv la un nou mini-workshop, gazduit de Eric Edmeades sau un alt antrenor Master WildFit. Aceste seminarii acopera o gama larga de subiecte, de la nutritie la relatii, la setarile telurilor personale. Subiectele viitoare vor include:

 • Conditia fizica / Exercitii

 • Inapoi la primavara

 • Menopauza

 • WildFit la drum

 • Longevitatea

retete-wildfit.jpg

Acces La Baza De Date A Retetelor Living WildFit

DA! Doar membrii Living Wildfit au acces la baza de date de retete. 

In prezent sunt peste 100 de retete create si aprobate WildFit, cu retete noi adaugate in fiecare luna. Puteti cauta dupa ingrediente, anotimpuri si multe alte filtre. Doar baza de date singura valoreaza intregul abonament - va asigur ca mesele nu vor mai fi niciodata plictisitoare.

wf-membership-sales_03-food-database_01-

Acces La Baza De Date A Alimentelor WildFit​

Imaginati-va un dictionar bazat pe alimente. Cu baza de date a alimentelor WildFit puteti cauta cu usurinta orice aliment de pe planeta si veti afla tot ce aveti nevoie sa stiti despre el. Veti sti exact ce alimente sa mancati, si cand.

wf-membership-sales_04-facebook-group_01

Acces La Grupul Privat de Facebook - Viata WildFit

Incercand sa-ti prioritizezi sanatatea cand oamenii din jurul tau nu o fac poate fi o provocare, nu-i asa? Acest grup este un antidot la acea provocare.

Aici iti vei face noi prieteni cu aceeasi gandire, vei primi raspunsuri in timp real la intrebari care te macina, si vei intra intr-o comunitate internationala de oameni constienti de sanate care impart cu generozitate retete, resurse si cele mai bune practici.

pret-membership-wildfit.jpg

Pret Exclusiv Membrilor

Ca membru Viata WildFit, vei primi 50% reducere la toate viitoarele provocari de group WildFit 90 (repetand WildFit 90 e o cale excelenta de detoxifiere in caz ca v-ati abatut de la drum).

Alatura-te In Living WildFit Azi!

Va rugam sa tineti cont: Programul Living WildFit este disponibil in exclusivitate absolventilor Provocarii De 90 De Zile Wildfit.Trebuie sa completati provocarea pentru a putea participa.

Taxa de membru Living WildFit

$24.97 /pe luna

 • Cand au loc workshopurile lunare? Ce se intampla daca nu le pot vizualiza live?
  Mini-workshopurile lunare vor avea loc in cea de-a 3-a miercuri a lunii, la ora 19, ora Romaniei. Nu va faceti griji daca nu puteti participa live. Va vom trimite un e-mail cu inregistratrea si il vom posta in grupul privat de Facebook in 24 de ore.
 • Cat dureaza un workshop?
  Ne straduim ca fiecare workshop sa se incadreze in 60 - 90 de minute.
 • Se pot adresa intrebari in timpul workshopului?
  Unele ateliere sunt pura teorie, asadar este posibil sa nu avem timp pentru intrebari si raspunsuri de lunga durata. De cele mai multe ori insa, da, veti putea adresa intrebari.
 • Cum anulez abonamentul?
  Va puteti anula calitatea de membru in orice moment. Doar trimiteti-ne un e-mail la hello@getwildfit.com cu Subiectul "Cancel WildFit Membership". Vom procesa anularea in termen de o zi lucratoare.
 • Trebuie sa mananc 100% WildFit pentru a fi membru?
  Living WildFit este conceput pentru a sprijini oamenii care vor sa continue sa traiasca si sa manance WildFit dupa terminarea provocarii Wildfit 90. Stim ca nimeni nu este perfect si, bineințeles, uneori se vor intampla “accidente”. Acest program a fost creat pentru a va oferi resursele si sprijinul necesar pentru a va intoarce la WildFit, cat mai mult posibil. Daca va inscrieti utilizand optiunea de plata anuala, veti fi facturat o singura data pe an, la aceeasi data.
 • Prietenul / sora / sotul meu nu este absolvent al programului WildFit 90, dar ar dori foarte mult sa faca parte din aceasta comunitate. Le pot impartasi datele de logare din contul meu"
  Living WildFit este disponibil numai pentru persoanele care au parcurs complet provocarea WildFit 90. Va rugam sa ii incurajati sa citeasca detaliile programului la adresa https://www.sofronea.com/wildfit90 si sa accepte pentru inceput provocarea WildFit90.
bottom of page