top of page

Living WildFit 

Comunitatea exclusiva a absolventilor programului Wildfit 90.

mananca-wildfit.jpg

Living WildFit

Mananca zilnic sanatos. Prospera frumos.

Ca absolvent al provocarii WildFit de 90 de zile, stii cat e de important sa faci focus pe sanatate timp de 90 de zile, dar cum porti forma din asta un obicei pe termen lung?

Cum te asiguri ca faci alegerile cu adevarat sanatoase la petrecerile de aniversare, de la birou sau in momentele stresante din viata ta?

Programul Living WildFit este un stil de viata ce i-a nastere in urma experientei WildFit 90 si te ajuta sa traiesti aceasta experienta in orice moment.

Mai mult decat un simplu abonament la un program de nutritie.

Living WildFit e despre cum sa ne imbunatatim INTREAGA viata.

wf-membership-sales_img-collage_02-1000p

Pe langa o sursa continua de retete noi, Living WildFit este destinatia ta pentru workshop-uri de dezvoltare personala, o comunitate de suport in care se poarta discutii profunde despre a fi parinte, relatii sanatoase si bineinteles, cum sa mancam si sa traim pe calea WildFit.

Sunteti pregatiti de sanatate in fiecare pare a vietii voastre? Asta e calea.

wf-membership-sales_01-live-monthly-work

Workshop-uri Lunare Live

In fiecare luna veti avea acces exclusiv la un nou mini-workshop, gazduit de Eric Edmeades sau un alt antrenor Master WildFit. Aceste seminarii acopera o gama larga de subiecte, de la nutritie la relatii, la setarile telurilor personale. Subiectele viitoare vor include:

  • Conditia fizica / Exercitii

  • Inapoi la primavara

  • Menopauza

  • WildFit la drum

  • Longevitatea

retete-wildfit.jpg

Acces La Baza De Date A Retetelor Living WildFit

DA! Doar membrii Living Wildfit au acces la baza de date de retete. 

In prezent sunt peste 100 de retete create si aprobate WildFit, cu retete noi adaugate in fiecare luna. Puteti cauta dupa ingrediente, anotimpuri si multe alte filtre. Doar baza de date singura valoreaza intregul abonament - va asigur ca mesele nu vor mai fi niciodata plictisitoare.

wf-membership-sales_03-food-database_01-

Acces La Baza De Date A Alimentelor WildFit​

Imaginati-va un dictionar bazat pe alimente. Cu baza de date a alimentelor WildFit puteti cauta cu usurinta orice aliment de pe planeta si veti afla tot ce aveti nevoie sa stiti despre el. Veti sti exact ce alimente sa mancati, si cand.

wf-membership-sales_04-facebook-group_01

Acces La Grupul Privat de Facebook - Viata WildFit

Incercand sa-ti prioritizezi sanatatea cand oamenii din jurul tau nu o fac poate fi o provocare, nu-i asa? Acest grup este un antidot la acea provocare.

Aici iti vei face noi prieteni cu aceeasi gandire, vei primi raspunsuri in timp real la intrebari care te macina, si vei intra intr-o comunitate internationala de oameni constienti de sanate care impart cu generozitate retete, resurse si cele mai bune practici.

pret-membership-wildfit.jpg

Pret Exclusiv Membrilor

Ca membru Viata WildFit, vei primi 50% reducere la toate viitoarele provocari de group WildFit 90 (repetand WildFit 90 e o cale excelenta de detoxifiere in caz ca v-ati abatut de la drum).

Alatura-te In Living WildFit Azi!

Va rugam sa tineti cont: Programul Living WildFit este disponibil in exclusivitate absolventilor Provocarii De 90 De Zile Wildfit.Trebuie sa completati provocarea pentru a putea participa.

Taxa de membru Living WildFit

$24.97 /pe luna

bottom of page