top of page

Program susținut de  Radu Sofronea Coach Acreditat WildFit & Andreea Vasile Expert Theta Healing

2734152.jpg

Detox pentru trup și suflet

Te susținem în 4 săptămâni, prin modificări alimentare și purificări energetice prin metoda Theta Healing, să îți cureți organismul de toxine, să te aliniezi la o alimentație corectă și să conștientizezi și eliberezi legăturile emoționale cu alimentele nocive.

(* înscrierile în această clasă s-au închis)

detoxifiere.png
section-6_imgbg-2.png

Te regăsești și tu în cele de mai jos?

detoxifiere alina vasile.jpg

Observi că sunt anumite alimente care știi că îți fac rău, dar nu poți să renunți la ele

Simți că nu mai ai la fel de multă energie ca odinioară și parcă tragi de copul tău întreaga zi?

Încerci poate deja să faci schimbări alimentare dar este o corvoadă, o luptă continuă de voință care te consumă?

Te-ai gândit vreodată că poftele alimentare sunt direct corelate cu emoțiile din trecut?

Vrei să elimini bagajul emoțional ce te împiedică să ai o legătură sănătoasă cu tine?

NU EȘTI SINGURA CARE TRECE PRIN ASTA!

10.29.2018_power-of-breath-01-1000x1000.

Imaginează-ți o viață in care TU ești la putere, în care ești LIBERĂ să alegi ce să mănânci sau nu.

O viață în care mâncarea este folosită pentru a hrăni, energiza corpul și a-l pastra suplu și sănatos, ci nu pentru a îți hrăni emoțiile. 

Cum ar fi să poți alege absolut conștient și fără efort să te hrănești corect, să fii sănatos, energic și să faci din trupul tău aliatul tău în a-ți împlini misiunea personală?

Cum ar fi dacă ai trăi fără să te înfometezi și fără emoțiile de vinovăție și rușine legat de ce alegi să mănânci?

 

Ți-ar plăcea să îți fie ușor să spui NU la pâine, fast food, ciocolată, pâine și alte alimente în exces? 

 

Ți-ar plăcea să te simți sănătos, suplu, fericit și plin de emoții pozitive în fiecare zi?

wf-wf90-snapshot_01-1000-1.png
section-6_imgbg-2.png
andreea vasile radu sufronea.png

Te invitam în programul Detox pentru trup și suflet

Dacă știi pe cineva pe care l-ar ajuta acest program, împărtășește cu el această pagină

pentru a descoperi cum combinația dintre nutriție sănătoasă și spiritualitate te poate susține să îți transformi viața.

Eu sunt Andreea Vasile

Din 2016 ghidez oameni să își descopere intuiția, să își înalțe vibrația și să se vindece de blocaje, traume și dependențe.

 

Din multitudinea de sesiuni individuale ținute, am descoperit șabloane și am creat sisteme care îi conduc pe oameni la a construi un nou EU, ancorat în energia sufletului. 

 

Folosesc diverse tehnici de meditație și vindecare energetică, susțin sesiuni individuale și de grup pentru eliberare de convingeri și traume care limitează capacitatea oamenilor de a aduce în viața lor ce își doresc. Fac toate acestea cu scopul de a ne elibera de frici și de a evolua armonios împreună.

Andreea vasile.png
andreea vasile theta healing.png

Și sunt Intuition Coach, Energy Trainer, Expert în Terapia

ThetaHealing, practicant certificat în cursul

Theta Healing "Ritm pentru greutatea si sănătatea perfectă"

section-6_imgbg-2.png
Group 311.png

Eu sunt Radu Sofronea

Și sunt primul WildFit Coach din România

Eu sunt Radu, primul Coach Certificat Wildfit din România, și ajut oamenii să slabească, să își recâștige sănătatea și libertatea față de mâncare combinand nutriția cu coaching-ul și cu dezvoltarea personală.

 

Pană în prezent am ajutat peste 20.000 de femei prin programele mele gratuite, și cu plată, am susținut peste 1.000 ore de coaching și am ajutat femei să slăbească într-un mod sănătos, fără înfometare și echilibrat până la 15 kg în 3 luni de zile. 

 

Stilul de viață sănătos pe care îl promovez a vindecat oameni de diabet tip 2, dureri articulare, hipertensiune arterială, dezechilibre hormonale, uter polichistic, dermatite, alergii, probleme de tranzit intestinal, probleme de colon, gastrite, probleme de imunitate, anemii și multe, multe altele.

Clean Work Place Blog Banner (1).png
section-6_imgbg-2.png

De ce facem acest program împreună?

detoxifiere alina vasile radu sofronea.j

Pentru că, oricât de mult am optimiza alimentația, este foarte dificil să avem rezultate pe termen lung dacă nu ne ocupăm în paralel și de starea emoțională.

Nu este suficient să ne uităm doar la ce simțim pe moment, ci să intrăm în profunzime.

 

De obicei găsim emoții neprocesate sau convingeri care ne împiedică să eliberăm încărcătura trecutului, iar aceasta “se pune” pe corp sub forma bolilor sau a kilogramelor în plus.

Astfel, combinând nutriția cu tehnicile energetice avem posibilitatea de a elibera aceste șabloane disfuncționale și să ușurăm atât sufletul, cât si trupul.

section-6_imgbg-2.png
Above the Clouds

De ce Theta Healing?

Blog Header 1200x600 px (1).png

Theta Healing este o tehnică de meditație prin care, accesând o putere superioară, avem capacitatea de a identifica intuitiv blocajele energetice, de a vindeca corpul și de a extrage convingerile limitative direct din subconștient.

 

Așa cum probabil ai mai auzit, starea în care se află corpul este direct corelată cu ceea ce se află în mintea și în sufletul tău. 

 

Ca vindecător, Andreea se folosește de capacitățile ei psihice pentru a asista la procesul de vindecare, prin conexiunea sa intuitivă cu lumina, cu sursa.

Utilizând această terapie avem posibilitatea să identificăm legătura dintre traume, rănile sufletești și obiceiurile alimentare, pentru a elimina cauza subconștientă a bolilor sau a nepuțintei noastre de a renunța la alimentele nocive.

Fiecare om este diferit de ceilalți prin convingerile sale, însă șabloanele generale ale emoțiilor care atrag anumite boli sunt aceleași, indiferent de persoană.

 

Dă-mi voie să îți dau un exemplu, ai întâlnit oameni care mănâncă mai mult decat tine și pare că nu se pune nimic pe ei? E datorită faptului că au alt set de convingeri!

Cum ar fi dacă acest curs te-ar împuternici, defapt, să îți iei viața în mâini și să creezi tot ce îți dorești?

wf-wf90-snapshot_01-1000-1.png

Detox pentru Trup și Suflet

Conștientizează și eliberează în 4 săptămâni ce anume te împiedică să fii sănătos, suplu și fericit.

MĂ ÎNSCRIU
detox radu sofronea theta healing.png

Clasa a început Joi, 19 Noiembrie

*clasa a început Joi, 19 Noiembrie

Înscrierile au fost valabile în perioada 7-18 Noiembrie, în limita locurilor disponibile

Anchor 1
wf-wf90-money-back-guarantee_01-1000-1.p

Garantie 100% banii inapoi

Credem cu tărie în acest program! Am ajutat cu succes mii de oameni, atât eu cat și Andreea, și am avut atât de multe rezultate pozitive, încât avem încredere maximă că acest program va fi un mare succes.

 

Toate acestea ne-au făcut să îți putem oferi cea mai bună garație și anume BANII ÎNAPOI dacă după prima sesiune simți că programul nu este pentru tine, scrie-ne și îți vom restitui toată suma.​

section-6_imgbg-2.png

Ce facem efectiv în programul Detox pentru trup și suflet?

detoxifiere.jpg
  • Ajutăm organismul să elibereze toxinele printr-o alimentație optimă pentru el.

  • Descoperim care sunt alimentele ce ne împiedică să trăim zi de zi starea de bine în corp.

  • Descoperim ce legături emoționale avem cu ele și eliberăm sentimentul că avem ceva de pierdut dacă nu le consumăm.

  • Descoperim care sunt alimentele care creează dependență și ce emoții joase sunt ascunse de acestea.

  • Rupem legăturile emoționale cu alimentele nocive prin tehnici energetico-emoționale (vindecăm corpul, eliberăm traume, cordoane energetice, amintiri flotante și alte blocaje).

  • Instalăm convingeri ce ne ajută să ne hrănim emoțional adecvat, sănătos și ecologic (spre exemplu: “Merit să ma bucur de viață”, “Înteleg și știu cum se simte să trăiesc fără de vinovație”).

  • Învățăm cum să menținem activă viziunea unui trup sănătos și a unei stări armonioase, de fericire și vitalitate.

section-6_imgbg-2.png

De ce Metoda C.A.D.R.U pentru detoxifiere, sănătate, fericire și vitalitate?

Simplu. Pentru că eu împreună cu Andreea am creat un cadru care să te susțină să adopți un stil de viață sănătos și să conștientizezi și să eliberezi ceea ce este în spatele mâncatului nesănătos, cum ar fi atașamentele față de anumite alimente, pofte excesive, exces alimentar, mâncatul nocturn, iar acest CADRU se află la baza programului Detox pentru Trup și Suflet:

detoxifiere 1.jpg

C -  Conștientizează obiceiurile alimentare nocive și de unde vin

De cele mai multe ori mâncăm pentru a ne simți mai bine, dar, de multe ori nu se întâmplă acest lucru și avem iar pofta de a mânca. Acest lucru se datorează faptului că, la un moment dat în viețile noastre, am asociat mâncarea cu un moment plăcut. Poate fi un moment în care am primit iubire de la părinți, bunici, un moment în care ne-am simțit bine cu prietenii sau colegii. Aceste momente se transformă cu timpul în obiceiuri și mâncăm pentru a readuce în noi acea stare emoțională. Facem asta în mod automat, iar în această parte a programului vom identifica de unde ni se trag obiceiurile alimentare nocive și ce înseamnă ele pentru noi.

detoxifiere 2.jpg

A -  Aliniază-te la dieta umană

Ai auzit pe canalele gen Discovery vorbindu-se despre dieta leilor, sau dieta elefanților sau a girafelor?

Așa și noi, oamenii, avem propria dietă. Adică avem alimente ce ne fac bine organismului și alimente ce ne fac rău, iar atunci când le consumăm pe cele din urmă, corpul nostru ne arată. Ne simțim rău, ne doare în diverse zone, ne îmbolnăvim sau ne îngrășăm. Corpul fizic ne dă feedback direct legat de cum îl influențează alimentele consumate. 

În acest modul al programului vom învața să ne aliniem la dieta potrivită pentru noi, în loc să intervenim doar atunci când sunt dezechilibre.

detoxifiere 3.jpg

D - Dă-i corpului ce are nevoie

Parte din dieta umană este reprezentată de principiul de a-i da organismului ceea ce are nevoie deoarece, în acel moment, corpul ne va mulțumi, se va repara, se va vindeca eliminând în același timp toxinele. Vei primi indicații pentru o alimentație potrivită, care te va susține să elimini cu usurință alimentele nocive.

În mod similar, la nivel emoțional, este important să ne asumăm responsabilitatea de a ne aduce bucurie prin acțiuni zilnice. Astfel de atenții aduse sufletului ne fac să avem mai multă disponibilitate pentru a integra alimentele sănătoase zi de zi.

detoxifiere 4.jpg

R -  Rupe legăturile cu alimentele nesănătoase

Corpul fizic nu are capacitatea de a se experimenta pe sine. Piciorul nu știe că este picior. Noi experimentăm a fi în corp prin senzații. Însă senzațiile nu stiu că sunt senzații. Noi le experimentăm prin minte. Însă nici gândurile nu știu că sunt gânduri. Noi le percepem prin ceva mai mare ca ele, prin conștiința noastră. Din această poziție de conștientizare putem să vedem că problemele legate de greutate vin din conștiința noastră, care este mai înaltă decât mintea, emoțiile și corpul nostru. 

Odată ce conștientizăm ce emoții asteptăm subconștient să simțim consumând, spre exemplu, ciocolată sau branză, este ușor să ne hrănim cu ce avem nevoie cu adevărat. Facem asta conștientizând că avem puterea de a rupe legăturile emoționale nocive. Împreună medităm pentru a integra această realitate și rupem cordoanele energetice ce ne leagă de alimentele nesănătoase.

detoxifiere 5.jpg

U -  Urcă pe scara emoțiilor pozitive

Foarte multi oameni folosesc aspectul corpului ca mod de a se invalida și a nu face ce își doresc. Mănâncă fără să fie conștienți de efectele nocive ale unor alimente, din intenția pură de a umple un gol emoțional. După o masă copioasă, uneori simt rușine și vinovăție și, asta îi împiedică să aibă energia sus pentru a-și împlini obiectivele de zi cu zi. Sunt blocați în ciclul unor emoții joase și folosesc mâncarea pentru a se demotiva.

Astfel de comportamente alimentare uneori vin din frica de a avea succes, de a trece la nivelul următor în relații, în business și în alte arii ale vieții. 

Scopul acestui modul este de a te susține să eliberezi frica de succes și să faci din corpul tău prietenul cel mai bun, aliatul tău în misiunea ta personală.

section-6_imgbg-2.png
2734152.jpg

Ce primești efectiv în programul Detox pentru trup și suflet?

andreea vasile radu sufronea.png
wf-wf90-icon_live-coaching-digital_01-10

Acces în grupul privat de Facebook Detox pentru Trup și Suflet, unde îți vom pune la dispoziție toate materiale de care vei avea nevoie, și în care în care vom comunica și ne vom susține reciproc.

wf-wf90-icon_e-book_01-1000-1.png

Informații si ghidaj pentru detox-ul alimentar, cu modificările alimentare aferente celor 4 saptamani de program.

wf-wf90-icon_video-training_01-1000-1.pn

4 sesiuni de grup coaching și vindecare intuitivă prin metoda Theta Healing, a cate 2 ore fiecare.

 

În aceste sesiuni vom discuta și vom extrage informațiile necesare vindecării intuitive, cum ar fi blocajele în a face “temele” săptămânale, frici, traume și convingeri limitative. 

wf-wf90-icon_recorded-coaching-sessions_

2 meditații pentru a te susține energetic zi de zi (meditația de dimineață și meditația de seară)

wf-wf90-icon_live-coaching-digital_01-10

Acces pe viață în grupul privat de Facebook Detox pentru Trup și Suflet care va conține atât înregistrările sesiunilor live cât și toate materialele programului.

Pen-PNG-Image-with-Transparent-Backgroun
andreea vasile radu sufronea.png

Te invitam în programul Detox pentru trup și suflet

Dacă știi pe cineva pe care l-ar ajuta acest program, împărtășește cu el această pagină

pentru a descoperi cum combinația dintre o nutriție sănătoasă și spiritualitate te poate susține să îți transformi viața.

bottom of page