WildFood 90 Logo.png

Webinar Live

Cu Radu Sofronea, primul Coach Certificat WildFit din Romania

Webinar  GRATUIT  

Foamea Emoțională

Ce este și cum o poți rezolva

Webinarul are loc:

Joi, 15 Aprilie, ora 19:00

Dacă știi pe cineva pe care l-ar ajuta acest webinar, spune-i și lui.

Vino în acest webinar și vei afla:

  • Ce anume te împiedică să slăbești și de ce nu poti rezista anumitor alimente chiar dacă îți propui să nu le mai consumi.

  • Cum influențează oboseala, bucuria, tristețea, iubirea de sine, furia, și așa mai departe, ce bagi în gură.

  • Care sunt cauzele poftelor și cum să le gestionezi folosindu-te de Metoda celor 6 Tipuri de Foame.

  • Cum să fii constientă de discuțiile tale interioare legate de mâncare astfel încat să poți lua decizia corectă pentru tine cât mai usor.

  • Cum să îți ascluți atât corpul, cât și mintea, astfel încât să descoperi ce mesaje ascund poftele tale și stilul tău alimentar.

  • De ce pentru a putea slăbi și menține, fară chin, înfometare, sau efect yoyo, este mai întâi nevoie să lucrezi la partea emoțională și abia după accea să faci schimbări alimentare.

*** BONUS: În acest webinar, pe lângă faptul că nu ți se va vinde nimic, dacă participi până la final, vei primi GRATUIT ACCESUL COMPLET în unul din programele noastre în valoare de 349 de lei.

Alege să vindeci mâncatul pe Fond Emoțional și hai să lucrăm împreună! 

Atenție!!! Dacă dorești să te anunțăm prin SMS când începe webinarul, este foarte important să selectezi în formularul de înscriere prefixul de Romania

Sunt Radu Sofronea

Și sunt primul Coach Certificat Wildfit

din România

Radu SOFRONEA este numele meu și sunt primul Coach WildFit din România, recent nominalizat 🥇 WildFit Coach of the Year 2020, la nivel mondial.

Am început propriul drum spre dezvoltare personală, emoțională și psihologie,  acum 3 ani, când eram în funcția de Director Executiv în afacerea familiei.​ Toată viața fusesem gras, chiar obez. Cel mai mult am cântărit 128 kg.

Am încercat aproape toate dietele cunoscute, dar aveam rezultate pentru o perioadă, doar cât mă țineau voința și motivația. Odată ce acestea dispăreau, puneam la loc toată greutatea, iar munca mea se ducea pe apa sâmbetei.

Acum doi ani s-a produs un shift, am abordat mâncarea din mai multe perspective și am început să am rezultate uimitoare.

 

Acesta a fost momentul când am simțit că mi-am găsit misiunea și că asta trebuie să fac: SĂ AJUT OAMENII SĂ ÎȘI RECÂȘTIGE LIBERTATEA ÎN FAȚA MÂNCĂRII.

Pană în prezent am ajutat peste 20.000 de femei prin programele gratuite, dar și cu plată, am susținut peste 1.500 ore de coaching. Am sprijinit femei să slăbească într-un mod sănătos, fără înfometare și echilibrat până la 18 kg în 3 luni de zile.

Stilul de viață pe care îl promovez a vindecat oameni de diabet tip 2, dureri articulare, hipertensiune arteriala, dezechilibre hormonale, uter polichistic, dermatite, alergii, probleme de tranzit intestinal, probleme de colon, gastrite, probleme de imunitate, anemii și multe, multe altele.

 

Ești gata să treci la nivelul următor?

Daca stii pe cineva care are nevoie de ajutor, spune-i si lui despre Webinar