Caută

Medoda mea de a rezista când tentația este în fața ochilor

Actualizată în: Mai 19Salutare,


Astăzi m-am gândit să împărtășesc cu tine una din metodele mele de a rezista când tentația este în fața ochilor, care cred că te va ajuta treptat să spui NU chiar și celei mai tentante felii de tort.Acest material este pentru tine dacă serile fără zahăr sunt o tortură pentru tine sau simți că ai control ZERO asupra poftelor tale și ești dispusă să abordezi mâncarea din punct de vedere psihologic.


*Apropo, dacă vrei să lucrăm împreună pe chestia asta, în curând încep o nouă clasă și te poți înscrie gratuit aici: https://www.wildfood90.com/reset .


Tehnica pe care am pregătit-o este una simplă care are ca scop schimbarea modului în care vezi alimentele alea irezistibile dar care îți fac rău, te sabotează de la schimbările pe care îți propui să le faci, și care îți aduc numai regret ulterior și nervi pentru ca “iar ai comis-o”.


Această metodă te va ajuta să vezi poftele dintr-o perspectivă nouă, în care este UȘOR să reziști - chiar și atunci când tentația stă chiar în fața ta!


(Și cea mai bună parte este ... nu vei simți că te chinui sau că te lupți cu voința pentru a îi rezista - deloc!)


Dar, înainte să ajungem acolo, am o întrebare pentru tine:


Care este un aliment pe care ți-ai dori să îl controlezi 100%? Sau care este pofta în fața căreia cedezi de fiecare dată?


Ai răspunsul tău? Este o felie de tort? Ciocolata din dulap? Ce este?


Acum spune-mi…

  • Ce face ca felia de tort sau ciocolata să fie atât de puternică?

  • Ce ii dă atât de mult control asupra ta?


Când pun această întrebare clienților mei, răspunsurile merg cam așa ...

  • „Pentru că este delicios și îmi place!”

  • „E cremos ... Îmi place”.

  • „Pentru că dacă mă lupt cu pofta, voi simți că ma privez de la ce îmi doresc și asta mă face să-l doresc și MAI MULT!”


Sună familiar?


Ascultă ... Înțeleg. Tortul și ciocolata sunt delicioase. Și sunt multe de savurat în ele (textura, aroma, finețea, etc.).

Dar dacă aș spune că nu cedezi cu adevărat poftelor din motivul ăsta?


Acum probabil gândești:


- Radu, nu sunt de accord cu tine la asta. Îmi place fiecare secundă ... fiecare mușcătură.


Ei bine, lasă-mă să întreb: Dacă îți place CU ADEVARAT mâncarea pe care o poftești, atunci de ce te lupți atât de tare ca să renunți la ea?


Oare ar putea totuși să nu-ți ofere tocmai o plăcere adevărata?


Uite, tu știi că mâncarea care te ispitește te trage în jos. Știi că te îndepărtează de ceea ce vrei.Și ... te face să te simți prinsă în capcana ei.


Sp