Caută

5 Motive incredibil de destepte de ce să lucrezi cu un coach pentru a slabi

Actualizată în: 14 apr. 2021Când dorești să slăbești, există câteva greșeli pe care trebuie pur și simplu să le eviți.Dar există unul care este clar: fără ca cineva să te țină responsabil și consecvent, este prea ușor să renunți.


Astăzi, voi împărtăși cu tine de ce ai nevoie de un coach de partea ta și de ce asta a fost poate, piesa de puzzle care îți lipsea.


De ce este atât de greu să te ții de o schimbare alimentară.


Câte diete ai putea spune că ai încercat până acum? 5 ... 10 ... mai mult? Prin întrebarea asta nu vreau sa te simți prost sau vinovată, ci doar vreau să demonstrez ceva: dietele sunt ușor de început, dar sunt extrem de greu de ținut.


Iată de ce!


Gândește-te la ultima ta dietă. În primele câteva săptămâni ești cât de cât ok pentru că motivația ta este la apogeu. Pare chiar ușor. Pregătirea unei salate, renunțarea la prăjiturii și sportul la 6 dimineața, nu ar putea merge mai bine de atât.


Dar apoi ... DACĂ ajungi în săptămânile patru și cinci, lucrurile devin grele...


Pregatirea unei salate începe să se simtă precum o corvoadă. Începi poate să spui lucruri de genul: „O mușcătură de tort nu rănește niciodată pe nimeni”, “Merit, am fost cuminte atea zile”,”Doar azi și de mâine revin pe calea cea dreaptă”. A, da, și acum când faci sport parcă te târâi acolo!


Pe măsură ce timpul trece, motivația ta scade și scade până când „Puf!” s-a dus. Și atunci lucrurile se transformă din rău în și mai rău. Și fără ca motivația să te împingă, ceea ce simțea ușor poate la început este acum imposibil de greu.


Și pentru majoritatea oamenilor, planul de rezervă este să reactiveze voința și să tragă și mai tare de ei. „Nu renunț, trag cu dinții de mine dacă e nevoie!”, Poate spui tu. Și da, puterea voinței funcționează din nou pentru o perioadă de timp, dar la un moment dat trasul asta de tine devine atat de greu, te consumă de atat de multă energe și necesită atat, și atât, de mult efort din partea ta încât totul devine o corvoadă... Iar pentru că nu ai pe nimeni acolo pentru a te menține și motiva ce urmeaza?


Ai ghicit!

Este timpul să arunci prosopul.


De fapt, indiferent dacă reușești sau nu, te poți rezuma la această întrebare:

„Când ești gata să arunci prosopul, cine este acolo să-l dea înapoi?”


Din păcate, pentru majoritatea oamenilor, răspund că nu este nimeni. De aceea, studiile arată că lipsa de sprijin este o ba