INAINTE

DUPA

Radu SOFRONEA

WildFit Coach

Radu SOFRONEA este numele meu si sunt primul Coach WildFit din Romania, recent nominalizat 🥇 WildFit Coach of the year 2020 la nivel mondial.

Am început propriul drum spre dezvoltare personală acum 3 ani, când eram în funcția de director executiv în afacerea familiei.

Toată viața fusesem gras, chiar obez. Cel mai mult am cântărit 128 kg.

Am încercat aproape toate dietele cunoscute, dar aveam rezultate pentru o perioada, doar cat ma țineau voința și motivațiea. Odată ce acestea dispăreau, punea la loc toată greutatea, iar munca mea se ducea pe apa sâmbetei.

Acum doi ani s-a produs un shift… am abordat mâncarea din mai multe perspective și am început să am rezultate uimitoare.

 

Acesta a fost momentul când am simțit că mi-am găsit misiunea și că asta trebuie să fac: SĂ AJUT OAMENII SĂ ÎȘI RECÂȘTIGE LIBERTATEA ÎN FAȚA MÂNCĂRII.

coach of the year.png

Pană în prezent am ajutat peste 20.000 de femei prin programele gratuite, dar și cu plată, am susținut peste 1.000 ore de coaching. Am sprijinit femei să slăbească într-un mod sănătos, fără înfometare și echilibrat până la 15 kg în 3 luni de zile.

Stilul de viață pe care îl promoveaz a vindecat oameni de diabet tip 2, dureri articulare, hipertensiune arteriala, dezechilibre hormonale, uter polichistic, dermatite, alergii, probleme de tranzit intestinal, probleme de colon, gastrite, probleme de imunitate, anemii și multe, multe altele.

Las clientii sa vorbeasca despre mine

Alexandru

Multumesc, Radu Sofronea!Vreau sa-ti marturisesc, ca in momentul in care m-am inscris in programul WildFit Challenge  eram cam sceptic. Ma gandeam ca este o dieta, care dupa ce o termini te ingrasi din nou, uneori chiar mai mult. Apoi am inteles, cu ajutorul tau, ca programul nu este o dieta, ci UN STIL DE VIATA SANATOS ...

Ana

Programul m-a ajutat foarte mult sa imi organizez mai bine alimentatia si sa inteleg ce imi face rau. Pana sa incep programul deja ajunsesem sa nu ma simt bine, sa am probleme de sanatate, iar cand doctorul mi-a spus sa scot lactatele a coincis fix cu aceeasi parte din WildFit ...

Dan Luca

Wildfit mi-a schimbat multe paradigme gresite despre nutritie, dar mai mult decat atat, mi-a deschis ochii catre un stil de viata incredibil de sanatos si autentic. Impactul a fost major atat pe mine cat si pe sotia mea. Da, am dat jos kilograme, dar mai important – procentul de grasime a scazut la mine de la 20% la 16% ...